Nemocenské pojištění: co způsobilo zavedení karenční doby? - Grossmann, Jakub; Zapletalová, Lucie (Národohospodářský ústav AV ČR, v.v.i, 2022)
Studie, která se zaměřila na nemocenské pojištění v Česku a na zavedení a dopady karenční doby. Určeno odborné veřejnosti.
Studie ; 1/2022
Keywords: dějiny 21. století; History, 21st Century; Česká republika; ekonomie, ekonomika, ekonomika zdravotnictví; pojišťovnictví; Czech Republic; Insurance, Disability; nemocenské pojištění; Insurance, Health, Reimbursement; úhrada zdravotního pojištění