Postupy v ošetřovatelské péči. 1, Základní fyzikální vyšetření sestrou, měření fyziologických funkcí - Plevová, Ilona; Kachlová, Miroslava (Grada Publishing, a.s, 2022)
Publikace se zaměřuje ošetřovatelskou praxi, zejména na fyzikální vyšetření a měření fyziologických funkcí. Určeno odborné veřejnosti.
Sestra
Keywords: fyziologie; Physiological Phenomena; ošetřovatelství; Physical Examination; Nursing Care; fyzikální vyšetření; ošetřovatelská péče; fyziologické jevy