Geny : příroda je mocná, lidská vůle silnější - Stagg, Jennifer; Klimentová, Eva (Stanislav Juhaňák - Triton, 2022)
Publikace se zaměřuje na genomiku, epigenetiku, metabolismus, stravování a zdraví. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: Health; Nutritional Physiological Phenomena; geny; dieta; genetika, lékařská genetika; epigenomika; fyziologie výživy; Genomics; Epigenomics; zdraví; Diet; Metabolism; metabolismus; vnitřní lékařství; nutriční terapie, dietoterapie a výživa; genomika; Genes