Základy neurověd - Mysliveček, Jaromír; Hlaváček, Jiří (Stanislav Juhaňák - Triton, 2022)
Publikace se zaměřuje na základy neurověd a neurologie. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: nervový systém; Nervous System; neurovědy; neurologie; Neurology