Mám to o sobě říct? : jak se vypořádat se stigmatem duševní nemoci - Hubner, Anita; Nováková, Milena (Portál, 2022)
Příručka se zaměřuje na stigmata spojená s duševními nemocemi, na psychosociální pomoc v Česku a na komunikaci o vlastní duševní poruše. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: Psychology, Social; předsudek; Czech Republic; psychologie, klinická psychologie; Social Stigma; Disclosure; sociální psychologie; Psychosocial Support Systems; zveřejnění; psychosociální podpůrné systémy; Mental Disorders; duševní poruchy; duševně nemocní; společenské stigma; sociologie; komunikace; Prejudice; Communication; Česká republika; Persons with Psychiatric Disorders; psychiatrie