Gestalt terapie doslova - Perls, Frederick S; Jochmann, Petr; Jára, Martin (Portál, 2022)
Publikace obsahuje přednášky, semináře i případové studie gestalt terapie Fredericka Perlse, ve kterých se zabýval převážně sny. Určeno odborné veřejnosti.
Klasici
Keywords: gestalt terapie; Education; sny; psychoterapie; Dreams; Gestalt Therapy; výchova a vzdělávání