Vybrané doporučené postupy v nefrologii - Ryšavá, Romana; Viklický, Ondřej (Maxdorf Jessenius, 2022)
Publikace obsahuje doporučené postupy, které se týkají onemocnění ledvin. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: nefrologie; nemoci ledvin; Kidney Diseases