Bolest na hrudi - Lukáš, Karel; Kautzner, Josef; Hoch, Jiří (Grada Publishing, 2022)
Publikace se zaměřuje na bolesti na hrudi a hlavně na jejich diagnostiku a terapii v různých oborech. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Pain Management; algeziologie; bolesti na hrudi; Pain Measurement; vnitřní lékařství; management bolesti; diferenciální diagnóza; Chest Pain; Diagnosis, Differential; měření bolesti