Povolání chirurg : specifická pomáhající profese - Švec, Vlastimil; Horváth, Teodor (Masarykova univerzita, 2022)
Kniha rozhovorů s chirurgy, ve které popisují povolání chirurga. Určeno odborné i široké veřejnosti.
Reflexe ; svazek 6
Keywords: pomáhající chování; Allied Health Occupations; dějiny 21. století; Česká republika; Surgical Procedures, Operative; nelékařská zdravotnická povolání; Clinical Competence; Allied Health Personnel; pomocný zdravotnický personál; Education, Medical; Czech Republic; Surgeons; Helping Behavior; Preceptorship; chirurgie; Attitude of Health Personnel; History, 21st Century; dějiny 20. století; studium lékařství; chirurgové; postoj zdravotnického personálu; odborný výcvik; chirurgie operační; History, 20th Century; klinické kompetence