Pokoj č. 9 : autentická zpověď matky o nemoci anti-NMDA encefalitidě své dcery - Strnadová-Leboutte, Kateřina (Pointa, 2022)
Autobiografická publikace, ve které autorka popisuje život s dcerou, která má autoimunitní encefalitidu NMDA. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: nukleární rodina; Mother-Child Relations; dějiny 21. století; Česká republika; Adolescent; mladiství; Belgium; alergologie a imunologie; Czech Republic; Persons with Psychiatric Disorders; Belgie; History, 21st Century; dějiny 20. století; umění; vztahy mezi matkou a dítětem; neurologie; encefalitida s protilátkami proti NMDA receptorům; Anti-N-Methyl-D-Aspartate Receptor Encephalitis; duševně nemocní; humanitní vědy a umění; History, 20th Century; Nuclear Family; Art