Vybrané kapitoly z fyziologie - Babula, Petr; Nováková, Marie (Grada Publishing, 2022)
Vysokoškolská učebnice, která se zaměřuje na vybraná témata z fyziologie člověka.
Keywords: Physiology; fyziologie