Život bez úzkosti : jak se vymotat z úzkostných stavů a znovu se nadechnout - Brewer, Judson; Běťáková, Marta Eva (Audiolibrix, 2022)
Publikace se zaměřuje na praktické metody zvládání úzkosti. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: behaviorální terapie; Emotion-Focused Therapy; Behavior Therapy; neuropsychiatrie; Neuropsychiatry; úzkost; terapie zaměřená na emoce; Anxiety; psychoterapie; psychiatrie