Anglicko-český a česko-anglický slovník. Urgentní medicína - Baumruková, Irena (H.R.G. spol. s r.o, 2021)
Anglicko-český a česko-anglický slovník terminologie používané v urgentním lékařství. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Terminology as Topic; urgentní lékařství; lingvistika, lékařská terminologie; Emergency Medicine; angličtina; čeština; terminologie jako téma