Hygiena, bezpečnosť potravín a vody - Miterpáková, Martina; Juriš, Peter (Vydavateľstvo Harlequin, 2010)
Publikácia sa zameriava na bezpečnosť a kontamináciu pitnej vody a potravín. Určené odbornej verejnosti.
Keywords: zemědělství a potravinářství; hygiena; Water Pollution; manipulace s potravinami; znečištění vody; Food Safety; Foodborne Diseases; nemoci přenášené potravou; bezpečnost potravin; Drinking Water; Food Handling; pitná voda