Endoskopie horních dýchacích cest v léky navozeném spánku (DISE) : příručka pro praxi - Masárová, Michaela; Seko, Jana; Formánek, Martin; Kubíčková, Jaroslava; Matoušek, Petr; Jor, Ondřej; Štembírek, Jan; Slonková, Jana; Šonka, Karel; Betka, Jaroslav; Chrobok, Viktor; Komínek, Pavel (nakladatel není známý, 2020)
Příručka, která se zaměřuje na endoskopickou diagnostiku obstrukční spánkové apnoe v uměle navozeném spánku. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: endoskopie; chirurgie; obstrukční spánková apnoe; Deep Sedation; Sleep Apnea, Obstructive; pneumologie a ftizeologie; Endoscopy; hluboká sedace