Radiologická fyzika. Ochrana před ionizujícím zářením - Podzimek, František (České vysoké učení technické, 2022)
Vysokoškolská učebnice, která se zaměřuje na radiační ochranu a hygienu.
Keywords: radiologie; hygiena záření; radiační ochrana; Radiologic Health; Physics; Radiation Protection; fyzika; radiologie, nukleární medicína a zobrazovací metody; Radiology; fyzika, biofyzika