Kapesní diferenciální diagnostika dětské otorinolaryngologie - Šlapák, Ivo; Urík, Milan (Tobiáš, 2022)
Příručka se zaměřuje na diferenciální diagnostiku otorinolaryngologických nemocí u dětí. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Child; otorinolaryngologické nemoci; otorinolaryngologie; Diagnosis, Differential; pediatrie; diferenciální diagnóza; dítě; Otorhinolaryngologic Diseases