Operační atlas hřebování zlomenin proximálního humeru - Kloub, Martin (Maxdorf, 2022)
Fotografický atlas, který se zaměřuje na metody hřebování fraktur proximálního humeru. Obsahuje množství kazuistik. Určeno odborné veřejnosti.
Jessenius
Keywords: Fracture Fixation, Intramedullary; Bone Nails; fraktury proximálního humeru; traumatologie; ortopedie; intramedulární fixace fraktury; Shoulder Fractures; kostní hřeby