Gregor Johann Mendel : cesty ke genomu zakladatele genetiky - Drozdová, Eva; Fialová, Dana; Pardy, Filip; Doubek, Michael; Křížová, Blanka; Peška, Marek; Zůbek, Antonín; Brzobohatá, Kristýna; Biernat, Jan; Pospíšilová, Šárka (Masaryk University Press, 2022)
Sborník se zaměřuje na antropologický a archeologický výzkum genomu Gregora Johanna Mendela. Určeno odborné veřejnosti. Der Sammelband konzentriert sich auf die anthropologische und archäologische Erforschung des Genoms von Gregor Johann Mendel. Für das Fachpublikum bestimmt. The anthology focuses on anthropological and archaeological research on Gregor Johann Mendel's genome. Intended for the professional public.
Masaryk University contributions to genetics ; vol. 1
Keywords: soudní vědy; Research; Forensic Sciences; Genetics; výzkum; Rakousko-Uhersko; Natural Science Disciplines; genetika, lékařská genetika; Austria-Hungary; přírodní vědy; antropologie; dějiny 19. století; genetika; Famous Persons; dějiny lékařství; významné osobnosti; History, 19th Century