Koagulační kaskáda ve schématu - Šebek, Jaroslav (ROCHE,. Diagnostics Division, 2019)
Příloha pojednává o koagulační kaskádě.
Labor aktuell, ISSN 1214-7672 Ročník 23, číslo 3/2019, příloha
Keywords: koagulační faktory; Blood Coagulation Factors; fyziologie; hemokoagulace; Blood Coagulation