Naléhavé stavy z pohledu internisty : praktické postupy - Souček, Martin; Masopust, Jan; Mokrá, Dana (Grada Publishing, 2022)
Vysokoškolská učebnice a příručka postupů, která se zaměřuje na naléhavé stavy ve vnitřním lékařství.
Keywords: náhlé příhody; Emergencies; Internal Medicine; vnitřní lékařství