Atlas parazitov človeka - Ondriska, František; Boldiš, Vojtech; Kaiglová, Alžbeta; Mrva, Martin; Mrvová Garajová, Mária; Steinhübel, Jakub (Typi Univesitatis Tyrnaviensis, 2022)
Atlas sa zameriava na rôzne druhy parazitov, najmä na eukaryota, helminty, roztoče a hmyz. Určené odbornej verejnosti.
Keywords: Parasites; parazitární nemoci; Parasitic Diseases; paraziti; Host-Parasite Interactions; hmyz; parazitologie; interakce hostitele a parazita; roztoči; Insecta; Helminths; cizopasní červi; Mites; Eukaryota