Interdisciplinárne štandardy diagnostiky a liečby diabetes mellitus, jeho komplikácií a najvýznamnejších sprievodných ochorení - Dókušová, Silvia; Fábryová, Ľubomíra; Galajda, Peter; Gonscalvesová, Eva; Grofik, Milan; Hatala, Robert; Kupcová, Tatiana; Martinka, Emil; Mokáň, Marián; Molnárová, Mária; Murín, Ján; Okša, Adrian; et al. (Facta Medica, 2018)
Směrnice určující standardy v léčbě a diagnostice diabetes mellitus, včetně komplikací.
Forum diabetologicum, ISSN 1805-3807 Ročník 7, číslo 2, supplementum 1, 2018
Keywords: Diabetes Mellitus; komorbidita; diabetes mellitus; mezioborová komunikace; Comorbidity; diabetologie; Interdisciplinary Communication