Dobrodružství sebeobjevování - Grof, Stanislav; Volavková, Lenka (Portál, 2022)
Studie, která se zaměřuje na transpersonální a hlubinou psychologii, psychoterapii a na sebepoznání. Určeno odborné i široké veřejnosti.
Keywords: Psychology; Self Concept; Psychotherapy; Consciousness; komplementární terapie; halucinogeny; psychologie, klinická psychologie; Hallucinogens; vědomí; psychologie; psychoterapie; sebepojetí; Complementary Therapies