Odolnost : přežít těžkou dobu - Koukolík, František (Galén, 2022)
Příručka, která se zaměřuje na odolnost vůči psychosociálnímu stresu a zvládání těžkých životních situací. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: Adaptation, Psychological; psychický stres; psychická odolnost; Resilience, Psychological; životní změny; Stress, Psychological; adaptace psychologická; Life Change Events; psychologie, klinická psychologie