Enterální a parenterální výživa - Křížová, Jarmila; Křemen, Jaromír; Kotrlíková, Eva; Svačina, Štěpán (Maxdorf, 2022)
Publikace pojednává o způsobech podávání výživy (enterálně a parenterálně)
Medica
Keywords: Enteral Nutrition; nutriční terapie, dietoterapie a výživa; parenterální výživa; enterální výživa; vnitřní lékařství; Parenteral Nutrition