Kompendium neuroradiologie a ORL zobrazování dětí a dospělých - Neuwirth, Jiří; Fencl, Pavel; Eliáš, Pavel (NEUW, 2022)
Publikace je přehledem, který se zaměřuje na typy vyšetření v neuroradiologii a ORL oblasti.
Keywords: otorinolaryngologie; dospělí; magnetická rezonanční tomografie; diagnostické techniky otologické; Diagnostic Techniques, Respiratory System; Adult; Tomography, X-Ray Computed; neurozobrazování; radiologie, nukleární medicína a zobrazovací metody; dítě; počítačová rentgenová tomografie; Magnetic Resonance Imaging; Diagnostic Techniques, Otological; Child; diagnostické techniky dýchacího ústrojí; neurologie; Neuroimaging