Do jara 5 kilo dole! - Risová, Silvie; Lacková, Zdena (Czech News Center, 2020)
Sešit pojednává o metodách hubnutí.
Blesk Zdraví, ISSN 1802-3738 Ročník 12, číslo 2, speciál únor 2020
Keywords: somatotypy; Medicine, Ayurvedic; Health; vaření; nutriční terapie, dietoterapie a výživa; ájurvéda; Diet, Reducing; Cooking; preventivní medicína; zdraví; redukční dieta; Somatotypes