Co funguje na únavu? - Risová, Silvie; Lacková, Zdena (Czech News Center, 2020)
Sešit pojednává o přírodních možnostech řešení únavy.
Blesk Zdraví, ISSN 1802-3738 Ročník 12, číslo 4, speciál duben 2020
Keywords: Health; Primary Prevention; zdravá strava; Fatigue; zdraví; preventivní medicína; zdravý životní styl; Diet, Healthy; Healthy Lifestyle; primární prevence; únava