Covid-19 : diagnostika, léčba a prevence - Dlouhý, Pavel; Štefan, Marek; Chrdle, Aleš; Mrázová, Veronika; Nachtigall, Jaroslav (Maxdorf, 2022)
Publikace se zaměřuje na diagnostiku, prevenci a terapii COVID-19. Určeno odborné veřejnosti.
Jessenius
Keywords: Primary Prevention; Communicable Disease Control; infekční lékařství; kontrola infekčních nemocí; pneumologie a ftizeologie; COVID-19; primární prevence