Řešení pro Vaše hormony - Risová, Silvie; Lacková, Zdena (Czech News Center, 2020)
Sešit pojednává o problematice hormonálních změn během menopauzy.
Blesk Zdraví, ISSN 1802-3738 Ročník 12, číslo 6, speciál červen 2020
Keywords: zdraví; hormony; Health; Hormone Replacement Therapy; preventivní medicína; Menopause; menopauza; hormonální substituční terapie; Hormones