Vaše střeva rozhodují o zdraví! - Risová, Silvie; Lacková, Zdena (Czech News Center, 2020)
Sešit pojednává o významu funkce střev na celkové zdraví
Blesk Zdraví, ISSN 1802-3738 Ročník 12, číslo 12, speciál říjen 2020
Keywords: Health; Primary Prevention; zdravá strava; nemoci trávicího systému; gastroenterologie; Digestive System Diseases; zdraví; preventivní medicína; Diet, Healthy; střevní mikroflóra; primární prevence; Gastrointestinal Microbiome