Elecsys® PIVKA-II : Ammonia II (NH3L2) ; Elecsys® Troponin T hs v2 ; Elecsys® Troponin T hs STAT v2 ; Elecsys® TSH v2 ; Elecsys® anti-TSHR v2 (Roche. Diagnostics Divison, 2019)
Příloha pojednává o metodách diagnostiky v systému cobas.
Labor aktuell, ISSN 1214-7672 2019, číslo 43, novinky-Product news
Keywords: biochemie; Immunoassay; Ammonia; Blood Chemical Analysis; hepatocelulární karcinom; In Vitro Techniques; diagnostika; techniky in vitro; Carcinoma, Hepatocellular; krevní plazma; biochemická analýza krve; Biotin; Troponin T; biotin; Plasma; nádorové biomarkery; imunoanalýza; Biomarkers, Tumor; amoniak; troponin T