Tobacco, alcohol and illicit drugs in the Czech republic in 2019 - Rous, Zdeněk; Mravčík, Viktor; Chomynová, Pavla; Bareš, Jiří (Úřad vlády České republiky, 2021)
Příloha pojednává o závislostech na tabáku, alkoholu a drogách v roce 2019.
Zaostřeno, ISSN 2336-8241 Special Edition 2020
Keywords: poruchy vyvolané užíváním tabáku; obchodování s drogami; primární prevence; zdravotní politika; Alcohol-Related Disorders; Tobacco Use Disorder; Česká republika; adiktologie; Drug Trafficking; poruchy způsobené alkoholem; Czech Republic; Health Policy; Primary Prevention