Revmatologie v klinických scénářích - Závada, Jakub; Mann, Heřman (Maxdorf, 2022)
Publikace obsahuje kazuistiky revmatických nemocí z klinické praxe.
Jessenius
Medica
Keywords: Clinical Medicine; revmatické nemoci; Rheumatic Diseases; revmatologie; klinické lékařství