Nenechte se zastavit chřipkou (MYLAN HEALTHCARE CZ, 2021)
Leták, který informuje o chřipce a o preventivních krocích jak předejít nákaze.
Keywords: Influenza, Human; preventivní medicína; chřipka lidská; primární prevence; pneumologie a ftizeologie; kontrola infekčních nemocí; Primary Prevention; Communicable Disease Control; infekční lékařství; rizikové faktory; Risk Factors