Africký zápisník mladého medika - Palička, Martin (Euromedia Group, 2022)
Deník, ve kterém autor, český student a lékař, popisuje své zkušenosti z lékařské mise v Súdánu.
Universum
Keywords: Medical Missions; studenti lékařství; lékařství; Súdán; Sudan; History, 21st Century; Travel; dějiny 20. století; Czech Republic; History, 20th Century; kurzy a stáže v nemocnici; Česká republika; Students, Medical; dějiny 21. století; Medicine; Internship and Residency; Physicians; lékaři; dějiny lékařství; lékařské mise; cestování