Jak se úspěšně učit : nejlepší strategie a techniky - Hofmann, Eberhardt; Löhle, Monika; Michňová, Iva (Grada, 2017)
Příručka, která se zaměřuje na metody správného učení a obsahuje různé tipy a návody.
Keywords: Learning; Relaxation Therapy; paměť; komunikace; relaxační terapie; psychologie, klinická psychologie; Time Management; Memory; učení; organizace času; Communication