Zaznělo na ... kongrese alergologie a klinické imunologie pro praxi (Solen, 2022)
Sborník abstraktů prací přednesených na kongresu, který se zaměřil na terapii alergií a dalších imunologických nemocí. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Biological Therapy; biologická terapie; alergologie a imunologie; Hypersensitivity; Immune System Diseases; Drug Therapy; alergie; nemoci imunitního systému; farmakoterapie