Ortopedická chirurgie pánve a dolní končetiny : vzácnější kapitoly - Hart, Radek (Galén, 2022)
Publikace se zaměřuje na specifické ortopedické operace na dolní končetině a na pánvi.
Keywords: ortopedické výkony; ortopedie; Pelvis; chirurgie; Orthopedic Procedures; dolní končetina; Lower Extremity; pánev