Dětská oftalmologie : klinické a mezioborové souvislosti (Grada Publishing, 2022)
Publikace se zaměřuje na různé aspekty očních nemocí, včetně klinické meziodborové spolupráce v oftalmologii. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Clinical Medicine; klinické lékařství; mezioborová komunikace; oftalmologie; Interdisciplinary Communication; dítě; pediatrie; Child; oční nemoci; Eye Diseases