Jídlo a pití našich dětí : moderní lékařský pohled na kojení, příkrmy, potravinovou alergii a vegetariánské recepty - Bělohlávková, Simona; Karolová, Kateřina; Zákostelecká, Dana; Gregora, Martin (EEZY, 2022)
Příručka a kuchařská kniha, která se zaměřuje na výživu malých dětí a na zdravou stravu. Obsahuje mnoho receptů. Určeno široké veřejnosti, zejména rodičům.
Keywords: jídla; zdravá strava; Cooking; potravinová alergie; Meals; fyziologie výživy dětí; pediatrie; vaření; Diet, Healthy; dietetika; Child Nutritional Physiological Phenomena; Dietetics; Food Hypersensitivity; nutriční terapie, dietoterapie a výživa