Soutěžíme v přírodě - Mošničková, Jitka; Patočková, Jana; Liška, Lukáš; Polášek, Petr; Ingr, Jan; Hanáček, Vít (Česká asociace Sport pro všechny, 2020)
Příloha o pohybových soutěžích v přírodě. Určeno široké veřejnosti
Pohyb je život, ISSN 1212-0669 Ročník 24, číslo 2, metodická příloha 90, červen 2020
Keywords: řízení bezpečnosti; Nature; tělovýchovné lékařství; rekreační hry; sport pro děti a mládež; příroda; Sports; Games, Recreational; Youth Sports; Safety Management; sporty