Záhada života : proč je takový, jaký je? - Lane, Nick; Pecháček, Pavel (Argo, 2022)
Publikace se zaměřuje na původ života a jeho komplexnost z pohledu evoluční biologie. Určeno široké veřejnosti.
Zip ; svazek 83
Keywords: buňky - růstové procesy; Biological Evolution; biologie; Cell Growth Processes; biologická evoluce; Beginning of Human Life; počátek lidského života; přírodní vědy