Krása na prodej? : historické, antropologické a etické aspekty estetické chirurgie - Polák, Jan (Pavel Mervart, 2022)
Publikace se zaměřuje na různé etické, antropologické a historické aspekty estetické medicíny a chirurgie. Určeno odborné i široké veřejnosti.
Keywords: plastická chirurgie; mezioborová komunikace; estetická medicína; Anthropology, Cultural; History of Medicine; Interdisciplinary Communication; křesťanství; Physician-Patient Relations; krása; antropologie; kulturní antropologie; vztahy mezi lékařem a pacientem; Beauty; Christianity; dějiny lékařství; Surgery, Plastic