Krysí muž a Vlčí muž : slavné klinické případy - Freud, Sigmund; Kopal, Miloš; Babka, Petr (Portál, 2022)
Komentovaná publikace, která se zaměřuje na dva Freudovy slavné klinické případy a na jejich psychoanalýzu. Určeno odborné veřejnosti.
Klasici
Keywords: psychiatrie; neurotické poruchy; dějiny 20. století; Psychoanalytic Therapy; Men; psychoanalýza; psychické trauma; Neurotic Disorders; psychoanalytická terapie; Psychoanalysis; psychoterapie; Freudian Theory; History, 20th Century; muži; Psychological Trauma; Freudova teorie; Male; mužské pohlaví