Jak připravit skvělou prezentaci : návod pro začátečníky, inspirace pro pokročilé - Jílek, Dušan (Powerprint, 2022)
Příručka, která se zaměřuje na tvorbu profesionálních prezentací a na prezentování před skupinou. Určeno odborné i široké veřejnosti.
Keywords: knihovnictví, informační věda a muzeologie; komunikace; Data Display; zobrazování dat; Communications Media; Data Management; Communication; psychologie, klinická psychologie; komunikační média; skupinové procesy; Group Processes; data management