Terapia vývinovej traumy zo zanedbávania v detstve : využitie psychoterapie a techník odvodených z teórie vzťahovej väzby v klinickej praxi - Cohn, Ruth; Valkovič, Ivan; Hašto, Jozef (Pro mente sana, Vydavateľstvo F, 2022)
Publikace se zaměřuje na psychoterapii traumat vzniklých zneužíváním a zanedbáváním v dětství pomocí teorie vztahové vazby. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: dospělí traumatizovaní v dětství; Battered Child Syndrome; psychické trauma; Child Abuse; nepříznivé zkušenosti z dětství; Adult Survivors of Child Adverse Events; psychoterapie; Psychological Trauma; zneužívané dítě; připoutání k objektu; Object Attachment; syndrom bitého dítěte; Adverse Childhood Experiences