Hereditární nádorová onemocnění v klinické praxi - Foretová, Lenka; Macháčková, Eva; Gaillyová, Renata (Grada Publishing, 2022)
Publikace se zaměřuje na různá dědičná nádorová onemocnění a jejich výskyt v české populaci. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Neoplasms; Population Health; nádory; Česká republika; Epidemiology; zdravotní stav populace; genetika, lékařská genetika; Health Status; zdravotní stav; Genetic Diseases, Inborn; genetické nemoci vrozené; Czech Republic; epidemiologie; onkologie