Reakce právního systému České republiky na covidovou pandemii - Kysela, Jan; Řepa, Karel (Leges, 2022)
Sborník prací, které se zaměřují na pandemii COVID-19 z hlediska českého právního systému. Určeno odborné veřejnosti.
Teoretik
Keywords: lidská práva; občanská práva; právo, zákonodárství; Česká republika; Human Rights; Civil Rights; zákonodárství lékařské; zdravotní politika; Health Policy; Legislation, Medical; Czech Republic; právní vědy; COVID-19; Jurisprudence